Velum UA

Помаранчеві натяжні стелі

Помаранчевий колір - це символ просвітлення і радості. Так і хочеться розбавити інтер'єр цим соковитим відтінком. Помаранчева стеля стане оригінальним і стильним рішенням. Але в той же час слід пам'ятати про його «небезпеки». Розповімо, для якої кімнати підійде натяжна помаранчева стеля, якими перевагами вона володіє.

Помаранчева натяжна стеля в інтер'єрі


У натяжної стелі спостерігається чимало переваг:

  • вона легко монтується і очищається;
  • приховує недоліки і нерівності стелі;
  • має тривалий термін експлуатації;
  • робить кімнату затишною і акуратною;
  • підходить для установки освітлювальних приладів, систем кондиціонування, стельової акустики.

Якщо встановити натяжну стелю оранжевого кольору, то до вищеперелічених переваг додаються такі:

  • площа візуально збільшується;
  • на кухні створюється «апетитна» обстановка - теплі абрикосові та морквяні кольору збуджують апетит;
  • людина заряджається позитивною енергією, добре себе почуває навіть в осінній і зимовий час року.

Але натяжна стельова система цього відтінку протипоказана для установки в житлових приміщеннях, де проживають холерики, гіперактивні діти, люди з підвищеним тиском і серцево-судинними захворюваннями.

Вже згадана конструкція підійде для оформлення приміщення в стилі модерн, техно, футуризм, а також там, де переважає мисливська тематика або інтер'єр за типом норвезького будинку.



Поради щодо вибору натяжної стелі оранжевого кольору


При виборі помаранчевих натяжних стель слід враховувати наступні нюанси:

  • розташування кімнат - бажано, щоб вікна не виходили на сонячну сторону. Інакше помаранчевий колір в поєднанні з природним сонячним світлом створять атмосферу задухи і дискомфорту. У таких кімнатах краще виглядають спокійні тони;
  • колірна гамма - помаранчевий і його відтінки не поєднуються з холодними тонами. Тому стіни повинні бути покриті теплою або нейтральною обробкою. Наприклад, бежевою або білою. Однак комбінація оранжевого і блакитного або зеленого виграшно виглядає в кімнаті оформленої в стилі модерн.

Універсальним варіантом оформлення приміщення залишається поєднання білого і помаранчевого. Така стеля добре виглядає в будь-якій кімнаті, крім дитячої.
Модель з фотодруком - вибір сучасних людей. На полотно наноситься білий або жовтий малюнок.
Відтінок не підходить для оформлення кімнати в еко стилі, оскільки він не природний і вибивається із загального інтер'єру.
Крім того, необхідно враховувати тип кімнати. Яскрава стеля добре виглядає в просторій спальні з недостатнім освітленням, витриманими в одному кольорі предметами інтер'єру. У вітальні соковитий цитрусовий відтінок забезпечить відмінний настрій власникам будинку та гостям, якщо до нього додати бежеві та білі тони.
У дитячій краще встановлювати натяжну стельову конструкцію коралового кольору, оскільки яскраво-помаранчевий стане причиною поганого сну у дитини. Для передпокою хорошим варіантом стане лососеве покриття в комбінації з блакитним або бежевим кольором.

Помаранчеві натяжні стелі, фото


Натяжна стеля - конструкція, яка складається з цілісного натяжного полотна і кріпиться на металеві або пластикові профілі під основною поверхнею. Натяжні полотна бувають двох видів:

  • вінілова плівка - може бути глянсова, сатинова і матова. Основними відмінностями такого полотна є висока довговічність і вологостійкість. Матеріал дуже еластичний, що дозволяє створювати найрізноманітніші форми і структури натяжних стель;
  • текстильні, безшовні матеріали - такі полотна також міцні і надійні, але слабо утримують воду в разі протікання основної стелі.

При монтажі натяжних стельових конструкцій не залишається пилу і сміття, а сама установка носить маскувальний характер. Час, витрачений на монтаж - мінімальний.
Стиль приміщення створюється всим - оригінальною стелею, стінами, інтер'єрними декоративними деталями і аксесуарами.

Помаранчева натяжна стеля на кухні


Дизайнери вважають варіант помаранчевої стелі чудовим вибором для кухні. Колір збуджує апетит, покращує травлення і піднімає настрій. З його допомогою можна створити спокійну атмосферу, а на кухні ніколи не буде сумно. Головне - розбавити помаранчевий колір правильними відтінками. Наприклад, бежевим, білим або варіаціями самого оранжевого. Це відмінний антидепресант, що спонукає до дії і відмінного настрою.

Фото відмінно демонструють як виглядає кухня в цій колірній гамі.


Помаранчеві натяжні стелі можна замовити на сайті компанії Velum. Фахівці нашої компанії професійно і швидко виконають всі роботи по установці помаранчевих натяжних стель. Ціни виготовлення і установки такої стелі ви можете дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши по телефону або залишивши заявку на сайті.