Velum UA

Персикові натяжні стелі

На сьогоднішній день натяжні полотна є одним з найпопулярніших рішень декорування стель. Затребуваність обумовлена ​​вигідним співвідношенням ціни та якості. При цьому полотна для стель використовують як самостійний елемент декору, так і в поєднанні з гіпсокартонними конструкціями, щоб підкреслити глибину змонтованих ніш.

Вважають, що стельові покриття необхідно виконувати в білих тонах. У такий спосіб створюється ілюзія високих стель. Цей стереотип давно пішов у минуле. Створюючи інтер'єр, дизайнери використовують різні кольори від ніжних пастельних тонів до насичених яскравих та темних полотен. Стелі можуть бути будь-якого кольору, головне правильно підібрати фактуру.

Персикові натяжні стелі в інтер'єрі


Персиковий колір для оформлення стель використовують досить часто. Цей відтінок символізує спокій, гармонію та асоціюється зі спекотним родючим літом. Персикова стеля стане чудовим доповненням при створенні інтер'єру і може бути використана в дизайні будь-якої кімнати, незалежно від її призначення. Правильна організація простору та оформлення приміщення зробить персикову стелю доречним на кухні, у спальні, вітальні та навіть передпокої.

Натяжні стелі персикового кольору добре поєднуються з різними відтінками, підходять під різні дизайнерські стилі оформлення інтер'єру.


Ніжні, світлі, персикові стелі можуть бути використані для створення інтер'єру у будь-якому стилі:
  • еко-стиль - створення такого стилю у приміщенні, не використовуючи природні відтінки, неможливо. Соковита зелень, світлий беж на стінах та блідість персикових стель стане чудовим поєднанням. Без натурального дерева в цьому стилі не обійтися, тому варто віддати перевагу меблям з натуральних матеріалів теплих відтінків, тоді вони відмінно гармоніюватимуть з ніжністю стель;
  • класичний стиль - тут персикова стеля використовують найчастіше. Популярним варіантом є створення багаторівневої стелі, де персиковий відтінок буде в центрі світліших тонів. Крім центрального світла, краще використовувати додаткові освітлювальні прилади - точкове світло на стелі, лампи, торшери. З їхньою допомогою кімната стане ще теплішою та затишнішою;
  • прованс - цьому стилю характерні численні елементи та витончені грані. Тут будуть характерні найсвітліші відтінки персикового. Стеля у такому виконанні має бути відображенням цих дрібних деталей кімнати та поєднуватися з ними.

Поради щодо вибору натяжної стелі кольору персик


Персиковий асоціюється з найтеплішими проявами природи – весною, сонцем, теплом. Він зігріє будь-яке приміщення. Саме тому дизайнери використовують його для оформлення кімнат з тьмяним світлом, де не вистачає природного освітлення.

Так, оформлення стелі кімнати з маленькими вікнами, що виходять на північ, стане чудовим рішенням. Такий прийом у поєднанні з додатковими освітлювальними приладами суттєво змінить враження від створеного інтер'єру та зробить його найбільш затишним.


Однак, це не означає, що персикова натяжна стеля застосовується тільки в темних кімнатах. Приміщення, наповнені світлом, стануть ще теплішими та затишнішими.

Універсальність персикової натяжної стелі може бути обмежена лише площею кімнати, де вона монтується. Так, для приміщень з маленькою площею насичені відтінки персикового не підійдуть, це візуально зменшить простір. Варто віддати перевагу світлим відтінкам персикової та матової поверхні. Незважаючи на популярність глянцевого полотна, маленька площа не приймає стелі, що відображає. Візуально це створить враження маленької кімнати та низьких стель.

Популярним рішенням є зонування простору за допомогою конструкцій на стелі. Натяжна стеля персикового кольору не є винятком. Правильне поєднання відтінків зробить інтер'єр стильним.

Найбільш вдалими поєднаннями є кольори:

  • білий;
  • світло-бежевий;
  • жовтий;
  • салатовий.

Двоколірні стелі можуть бути багаторівневими за умови достатньої висоти стелі. Головне використовувати гармонійні поєднання кольорів, які не створюватимуть відчуття нагромадженості та візуально скорочуватимуть висоту стель.

Персикові натяжні стелі фото


Перед тим як приступити до виконання ремонтних робіт у квартирі, варто переконатися у вірності свого рішення та уважно вивчити фото, що демонструють натяжні персикові стелі в інтер'єрі. Це ще більше надихне на створення власного дизайну і скоригує можливі помилки.


Недорого замовити персикову натяжну стелю пропонує компанія Velum. В асортименті нашої компанії представлений широкий вибір стельових полотен глянцевої, сатинової та матової фактури. Ціни на персикові натяжні стелі у нашій компанії цілком доступні. Наші фахівці професійно та швидко виконають усі роботи зі встановлення натяжних стель. З усіх питань рекомендуємо звернутися до наших менеджерів за телефонами, вказаними на сайті.