Velum UA

Натяжні стелі кольору слонової кістки

Оздоблення стель натяжними полотнами відрізняється не лише зовнішньою красою, а й практичністю та зручністю в експлуатації. Натяжне полотно - це особливий матеріал, що характеризується високою еластичністю, міцністю та стійкістю до вологи. Установка таких стельових покриттів не вимагає попередньої підготовки базових поверхонь через відсутність дотику між ними.

Натяжні стелі кольору слонової кістки в інтер'єрі


Серед величезної різноманітності виграшно виділяються стельові полотна кольору слонової кістки (цей відтінок ще називається «ivory»). Вони користуються великою популярністю завдяки своїй універсальності та вишуканості.

Кімнати, оформлені в молочно-білих тонах мають особливу м'яку ауру і наповнені гармонійністю.

В інтер'єрі колір слонової кістки завжди актуальний і не залежить від модних дизайнерських напрямків, що стрімко змінюються. Він поєднується з більшістю відтінків і часто служить тлом або пом'якшуючим тоном для сміливіших колористичних рішень.


Натяжні стелі елегантного відтінку слонової кістки стануть родзинкою будь-якого приміщення - чи то стримана класика, чи ультрасучасний модерн. Це легко пояснити – строгий класичний колір можна комбінувати з пастельними або, навпаки, глибокими тонами, експериментуючи та втілюючи різні ідеї.

Особливістю стельових полотен «айворі» є здатність пом'якшувати обстановку, надаючи затишку та наповнюючи житлове приміщення світлом, зорово розширюючи його межі. Тому вони можуть стати гармонійним рішенням для облаштування:
  • вітальні;
  • спалень;
  • дитячих кімнат;
  • їдалень та кухонь;
  • холів та передпокоїв;
  • санвузлів та ванних кімнат.

Поради щодо вибору натяжної стелі відтінку «ivory»


Натяжне полотно кольору слонової кістки може мати різні відтінки, бути теплими або холодними, відрізнятися за фактурою.

При виборі тону та фактури матеріалу натяжної стелі потрібно орієнтуватися на розміри, призначення, ступінь освітленості кімнати або приміщення:
  • матове полотно у кольорі «ivory» підкреслює елегантність і надає інтер'єру закінченості та цілісності. Підходить для нейтральних лаконічних приміщень: класичних віталень, кабінетів, офісів. Добре буде виглядати в дитячій кімнаті або кухні. Полотна з матовою фактурою не відрізняються великою кількістю відтінків, на відміну від глянцевих екземплярів;
  • глянцеве стельове покриття має здатність відбивати предмети і не в кожному інтер'єрі виглядатиме гармонійно. Підходить для обробки віталень та спалень у стилях модерн або хай-тек, за рахунок створеного ефекту дзеркальності здатні створювати у приміщеннях ілюзію простору, візуально розширювати їх межі;
  • сатинове полотно – відмінне рішення для тих, хто сумнівається між глянцем та матовістю. Воно відбиває світло, але м'якше, не віддзеркалюючи предмети. Підходять для найдорожчих, помпезних інтер'єрів.


Комбіновані полотна можуть стати родзинкою будь-якого приміщення. Кольорами компаньйонами для комбінації колірної гами до кольору слонової кістки можуть бути такі відтінки:
  • теракотовий - створить соковитість та насиченість поєднання, підійде для будь-яких приміщень;
  • шоколадний - таке поєднання виглядатиме просто шикарно і дуже дорого;
  • відтінки жовтого - легка і світла комбінація, добре виглядає в дитячих кімнатах;
  • зелений і більшість відтінків блакитного - безпрограшно підійде для спалень та віталень;
  • сірий - часто застосовується, надає приміщенню холодності та ніжності.

При виборі фактури та відтінку натяжних стель кольору слонової кістки необхідно звертати увагу на такі фактори:
  • благородні світлі відтінки здатні візуально збільшити невеликі за площею, темні житлові приміщення, створити в них ілюзію світла та простору;
  • золоте правило класичного інтер'єру: стеля повинна бути на кілька тонів світлішою, ніж колір меблів і стін, тому відтінок слонової кістки в таких приміщеннях буде дуже доречним;
  • якщо ви є прихильником сучасних стилів, то важливо пам'ятати інше правило: всі елементи і деталі (несучі конструкції, фурнітура) повинні відповідати обраному відтінку стельового полотна і не виділятися.
  • стелі «айворі» потрібно з великою обережністю застосовувати у просторих та великих приміщеннях, так як вони можуть створити відчуття «порожнечі» та дисбалансу, зробити кімнату менш затишною.

Натяжні стелі кольору слонової кістки (фото)


На сайті компанії Velum можна замовити натяжну стелю кольори слонової кістки. Наші фахівці професійно та швидко виконають усі роботи з встановлення натяжних стель кольору слонової кістки. Ціни виготовлення та встановлення можна дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши або залишивши заявку на сайті.