Velum UA

Салатові натяжні стелі

Натяжна стеля - це швидкий і практичний варіант обробки. Сучасний ринок представляє величезний вибір матеріалів, кольорів і відтінків, які лаконічно впишуться в будь-який інтер'єр квартири, дачі або заміського будинку.

Салатові натяжні стелі в інтер'єрі


Відтінки зеленого кольору добре впливають на психіку людини - розслаблюють і не втомлюють, при цьому сприяють концентрації. Салатовий колір натяжної стелі - один з найпопулярніших, оскільки викликає стійкі асоціації з весною, зеленню і свіжістю. Елемент, який особливо радує око в міських квартирах.

При вмілому поєднанні кольорів, підходить до будь-якого стилю:

  • класичного - тут доречний більш насичений відтінок. Доповнюють натяжну стелю елементами декору в зеленій палітрі, гардинами, оббивкою меблів;
  • модерн - більш пастельні тони;
  • хай-тек - застосовують відразу кілька відтінків зеленого, дотримуючись плавних переходів. Відмінно виглядає поєднання салатової стелі і меблів металевого, сірого або срібного кольору;
  • ампір - поєднання з чорним, бронзовим, білим, золотим або мідним;
  • бароко або рококо - вибирається більш насичений тон;
  • кантрі - колір використовується не тільки для стельового покриття, а й перегукується з обробкою стін, елементами декору, підлоговим килимом. Ідеально доповнюється меблями з натурального дерева;
  • пін-ап - стиль, який набирає популярність з кожним днем. Тут салатовий відтінок гармонує з рожевим і теплим жовтим.


Дизайнери не рекомендують використовувати цей колір для обробки приміщення в стилі лофт, оскільки тут головним чином переважають коричневий, сірий і білий. Зелена палітра виглядає недоречно.

Поради експертів щодо вибору салатової натяжної стелі


Салатова натяжна стеля випускається в декількох варіантах:

  • сатин - сатиновий матеріал являє собою щось середнє між глянцем і матовим матеріалом. Така стеля підкреслить елегантність приміщення. При цьому не буде зайвих відблисків і відсвітів;
  • матовий - ідеальне рішення для приміщень в класичному стилі. Салатовий підійде для спальні, вітальні і кабінету. Матеріал підкреслить стриманість дизайну, не відволікатиме на себе зайву увагу. Головна перевага матової стелі полягає в простоті догляду за ним. Досить періодично протирати вологою ганчіркою з мікрофібри з мильним розчином, щоб утримувати в чистоті. Тому матеріал добре підходить і для кухні;
  • глянець- візуально збільшує розмір приміщення, відображає штучне світло і відблискує. Це ідеальне рішення для таких невеликих приміщень, як ванна або туалет. Добре виглядає з стельовими світильниками холодного спектру.

Для невеликих приміщень дизайнери рекомендують вибирати ніжний, пастельний відтінок салатового. У той час, як у великих можна пограти з варіантами і спробувати щось більш насичене або поєднання кількох кольорів.

Рекомендується дотримуватися певних правил при виборі салатового натяжного полотна:

  • якщо стельове покриття темного відтінку, в обробці приміщення не використовують коричневий і фіолетовий. Такі поєднання обтяжують інтер'єр. Особливу увагу приділяють декору.
  • при використанні пастельного тону салатового кольору, використовують жовті і червоні акценти. Застосовують монохромну палітру.

Салатові натяжні стелі, фото


Натяжна стеля салатового кольору оживляє і освіжає простір. Завдяки своєму кольору вони допоможуть розслабитися і ідеально будуть виглядати в будь-якій кімнаті.


Фотографії допоможуть отримати більш докладне уявлення про салатовий натяжній стелі.


Салатові натяжні стелі можна замовити на сайті компанії Velum. У каталозі нашої компанії ви знайдете величезний вибір різних фактур і колірних рішень натяжних полотен, які повністю відповідають всім встановленим нормам і стандартам.


Фахівці нашої компанії професійно і швидко виконають всі роботи по установці салатових натяжних стель. Ціни виготовлення і установки таких стель ви можете дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши по телефону або залишивши заявку на сайті.