Velum UA

Натяжні стелі золотого кольору

Натяжна стеля золотого відтінку – чудовий варіант для декорування будинку, квартири, офісу. Створення унікального дизайну підкреслює художній смак та висловлює певну амбітність.

Натяжна стеля золотого кольору в інтер'єрі


Сучасний будівельний ринок пропонує широкий спектр кольорів, різноманітну фактуру та велику різноманітність дизайнерських варіантів натяжних полотен. Завдяки великому асортименту можна вдало вибрати потрібний матеріал незалежно від габаритів, форми приміщення та його призначення.

Оздоблення стелі золотом у стилі металік – претензійне оформлення з полівінілхлоридної плівки. Головне завдання при використанні цього декору у створенні натяжних конструкцій – дотримання гармонії у дизайні інтер'єру.

Недарма дорогоцінному металу з давніх часів приписували магічні властивості. Блискуча поверхня з характерним глянцем ототожнюється із спектром сонячного випромінювання. Крім того, багате оздоблення стелі символізує фінансовий успіх і добробут власника апартаментів. Наголошена розкіш стає своєрідною візитною карткою.


Поради щодо вибору натяжної стелі кольору золото


Яскравий блиск і претензійне забарвлення впливають використання натяжних полотен кольору золота. Не кожен господар будинку чи квартири ризикне застосовувати таку фактуру. У деяких випадках дорогоцінним глянцем обробляють просторі холи або вітальні. Але навіть у цьому випадку намагаються використовувати комбінації із двоколірних полотен.

Золоті натяжні стелі чудово виглядають в інтер'єрах:

  • салонів краси та перукарень класу люкс - багате оздоблення підкреслює елітний рівень закладу;
  • дорогих ресторанів та нічних клубів, казино – колір золота тут дуже доречний, тому що в таких місцях люди звикли «смітити» грошима;
  • президентських номерах із розряду люкс у п'ятизіркових готелях - заможні люди платять високу ціну не лише за комфорт, а й за показну розкіш;
  • кімнатах переговорів, ділових зустрічей та робочих кабінетах керівництва великих корпорацій, оформлених у стилі високого класицизму.

При оформленні інтер'єру в приватному будинку золота стеля повинна гармоніювати з навколишнім оточенням - важкими антикварними меблями, «королівськими» шпалерами, щільними шторами з кистями та бахромою. Щоб оформлення золотої натяжної стелі не виглядало безглуздо або надто зухвало, необхідно дотримуватися певної помірності.

Варіанти використання полотен з яскравим забарвленням у стилі металік залежать і від різновидів конструкцій. Тяжкі полотна потребують міцної основи - алюмінієвого профілю. Для різноманітності найчастіше застосовуються такі конструкції:

  • дзеркальна поверхня – цей варіант дизайну підходить для малогабаритних приміщень. Щоб не порушувати цілісність золотого покриття, фахівці не рекомендують використовувати світильники для стель. Глянцева конструкція виглядатиме ефектніше при підсвічуванні знизу;
  • багаторівнева - помітну фактуру кольору золота обрамляють коробом із гіпсокартону. Використання другого рівня дозволить зробити ефектне відтінення центральної частини полотна;
  • ширяюча - вміло зібрана конструкція каркаса стане втіленням будь-якої, навіть найсміливішої дизайнерської ідеї;
  • об'ємні фігурні елементи - стануть неповторним декором за допомогою арок, куполів, пірамід та інших ефектних елементів прикраси.

Крім того, в оформленні золотої стелі можуть бути задіяні варіанти використання різнокольорових поверхонь. Забарвлення металік можна сміливо розбавляти контрастними відтінками.

Золоті натяжні стелі, фото


Натяжні стелі із золотої плівки чудово поєднуються з іншими теплими тонами. Однак набагато ефектніше вони виглядають у комбінації з яскравими, контрастуючими відтінками: чорним, коричневим, червоним, бордовим, синім та білим. Головне, щоб дизайн інтер'єру не виглядав занадто строкато, несмачно та подобався власнику приміщення.


Золоті натяжні стелі є відмінним способом для отримання незвичайної, дорогої та яскравої стелі. За умови з'єднання у ній двох кольорів, можна отримати органічне та виграшне поєднання. Не рекомендується застосовувати один золотистий колір, так як це виглядає занадто помітно і несмачно.

Незважаючи на відносну високу ціну натяжних полотен кольору золота, попит на них не маленький. Ефектне та претензійне оформлення за бажання можна помірно застосовувати в будь-якому інтер'єрі.
Золоту натяжну стелю можна замовити на сайті компанії Velum. Фахівці нашої компанії професійно та швидко виконають усі роботи зі встановлення золотих натяжних полотен. Ціни виготовлення та встановлення такої стелі ви можете дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши або залишивши заявку на сайті.