Velum UA

Натяжні стелі під бетон

У сучасному інтер'єрі все частіше практикується стиль лофт (переклад з англійської Loft горище, мансарда). Це стиль — суміш побутової убогості й хорошого художнього смаку. Філософія такого стилю — це поєднання розрухи й розкоші. Іншим схожим стилем є урбаністичний або індустріальний. Він народився, за часів "великої депресії", коли люди мистецтва знімали або купували порожні промислові будівлі і художньо оформляли їх.

З ростом популярності таких тенденцій в дизайні змінюється і потреба в оздоблювальних матеріалах і фактурах. Відповідно любителям сучасних авангардних інтер'єрів можна використовувати тепер не тільки шпалери, фарбу і керамограніт, а й натяжні стелі під бетон.



Особливості натяжних стель в стилі під бетон


Стеля з натурального бетону виглядає холоднувато, стримано, просто і при цьому неординарно. Однак за уявною простотою ховаються ретельні підготовчі та фінішні роботи, довга обробка поверхні і потреба у величезній кількості матеріалів. Справжні бетонні стелі це дуже дороге «задоволення» і чисто з технічних причин. Дуже складно приховати розводку проводів, переходи проводів від стелі на стіну. Подорожчання вартості ремонту за рахунок підвищених витрат на монтаж проводів в гофровані труби.

Цього можна уникнути, використовуючи ПВХ натяжні стелі, що імітують бетон. Таке рішення набагато дешевше справжнього бетону або декоративної штукатурки.

Перевагами натяжних стель під бетон будуть:

  • швидкість і чистота — бригада монтажників все зробить за кілька годин і піде, не залишивши за собою гір сміття і будівельного пилу;
  • натяжну стелю можна встановити в будь-який час, навіть після обробки підлоги і стін;
  • всі натяжні стелі дозволяють приховати комунікації і вади чорнової стелі у вигляді виступаючих прутів арматури, балок, напливів або вибоїн;
  • вам доступно втілення будь-якої дизайнерської ідеї. Можна отримати будь-який малюнок будь-якого відтінку і фактури;
  • натяжні стелі не пліснявіють і їх не бере грибок;
  • ціна установки не сильно вдарить по гаманцю;
  • догляду практично не потрібно. У разі необхідності стелю просто протирають вологою ганчіркою.



В якому інтер'єрі найкраще впишеться натяжна стеля під бетон


Стиль лофт все частіше застосовується в дизайні квартир, офісів, але не в кожній квартирі він буде виглядати гарно. В першу чергу це стосується висоти приміщення. Так як спочатку цей стиль застосовувався для оформлення інтер'єру житла, студій в старих виробничих приміщеннях, то і орієнтований він на високі стелі.

Іншою проблемою в оформленні дизайну буде правильне освітлення. Так як колір бетону сірий і надає не тільки лоск, але і деяку тяжкість, правильне освітлення допоможе домогтися потрібного обсягу і зробить кімнату повітряною і елегантною. Тут не підійдуть елегантні люстри. Стиль вимагає використовувати прості точкові або трекові світильники. Натяжні стелі прості і дворівневі дозволять вам поекспериментувати з підсвічуванням, використовувати передові технологічні рішення, наприклад, світлодіодні стрічки.

Натяжне полотно під бетон відмінно поєднується з цегляними стінами, з білими, бежевими сірими, чорними відтінками. У стилі лофт можна оформити будь-яке приміщення у квартирі будь то спальня, вітальня, коридор або дитяча, а також підійдуть для таких приміщень:

  • мансард;
  • більярдних;
  • басейнів;
  • квартир в сучасному стилі;
  • заміських будинків.

Але все ж тут краще звернутися до професійних фахівців які можуть підготувати і показати, як буде виглядати стеля в 3D зображенні.
Встановити натяжну стелю під бетон за прийнятною ціною за квадратний метр пропонує компанія Velum. Ми використовуємо матеріали перевірених виробників і надаємо гарантію на полотно і на роботи по монтажу.