Velum UA

Молочні натяжні стелі

Натяжні стелі міцно увійшли в дизайн інтер'єрів завдяки своєму красивому і естетичному зовнішньому вигляду, екологічності та недорогий вартості.

Молочні стелі в інтер'єрі


Незважаючи на різноманіття колірних рішень, пропонованих дизайнерами, білі стелі для любителів класичних інтер'єрів дуже часто поширені. Але вибрати білу стелю для багатьох занадто нудно. Яскраво біла стеля сліпить і вписується не в кожен інтер'єр, тому багато і вибирають молочний відтінок. Він є найбільш популярним відтінком білого. Приємний для ока, не такий яскравий як білий колір, але при цьому більше виділяється ніж, наприклад, колір слонової кістки. Він дозволяє уникнути контрасту в деталях і вдало розбавляє будь-які яскраві кольори.

Молочний колір не здатний домінувати в кімнаті, але створює загальне відчуття затишку. Він нейтральний. Психологи пояснюють популярність кольору тим, що молочні декорації на стелі стали так широко поширені завдяки асоціації з популярним продуктом. Молоко наповнює людей позитивом, воно пов'язане з материнським теплом і безпекою в дитинстві, коли емоції ще були неусвідомлені. Саме тому вони подобаються і чоловікам, і жінкам будь-якого віку.



Поради щодо вибору


Подивившись численні фото в інтернеті, можна прийти до висновку, що білі колірні рішення з ноткою бежевого ідеально підходять в будь-яку кімнату. Виглядають вони спокійно і стримано, створюючи в приміщенні теплу і домашню атмосферу.

Кімнати, в яких застосування натяжних стель молочного кольору особливо доречно:

  • спальня - стеля даного кольори не фокусує на собі увагу, але при цьому формує розслаблену і романтичну обстановку. Виглядає приємно при будь-якому світлі: денному і яскравому вечірньому освітленні. Навіть приміщення, вікна яких дивляться на північ, затемнюватися молочним кольором не будуть;
  • вітальня - глянцевий варіант буде пріоритетним вибором, так як виглядає дуже ошатно. Відображаючі властивості глянцю візуально збільшують приміщення.
  • коридор - особливо виграшно молочне полотно в даному приміщенні буде виглядати в поєднанні з підсвічуванням;
  • дитяча кімната - так як полотно нейтрального кольору, то воно підійде до яскравих шпалер, штор і мультяшним персонажам кімнати;
  • кабінет - в цьому приміщенні молочні полотна виглядають просто чудово, особливо, якщо поєднувати їх з меблями з натурального дерева і красивою центральною люстрою;
  • кухня - стеля в такому кольорі добре відтіняє класичний дерев'яний кухонний гарнітур або навпаки кухню в сучасному виконанні.

Стелі молочного кольору однаково прийнятні в обробці квартири, будинку і офісу. Правильно оцінити красу кімнати, виконаної в даних тонах, можна тільки, коли сонце яскраво світить у вікна. Світло, заломлюючись, йде в відображення від стелі і створює відчуття безтурботності, свободи і спокою.

Молочні натяжні стелі, фото


Молочна стеля легко поєднується з будь-якими колірними палітрами. Такий колір чудово розширить інтер'єр з переважаючими холодними відтінками, і вигідно підкреслить колірну гамму теплих тонів. Молочний колір вигідно виглядає в класичних інтер'єрах в поєднанні з блакитним, бордовим або попелясто-рожевим відтінком.


Для оформлення приміщення в сучасному стилі, бажано вибирати глянцеву молочну стелю. Для зменшення однотонності покриття рекомендують використовувати вкраплення синьо-сірого, чорного або червоного кольорів. Кольорові рішення в вигляді молочних натяжних стель відмінно підходять для стилю лофт, вигідно підкреслюючи красу цегляної кладки і дерев'яної підлоги.

В вінтажному стилі молочні натяжні полотна підкреслюють шляхетність і вишуканість інтер'єру. Тут для поєднання з молочним кольором використовують коричневі, блідо-рожеві, попелясті і золотисті відтінки.


Замовити молочну натяжну стелю високої якості ви можете, звернувшись в компанію Velum. У каталозі представлені кращі варіанти молочних натяжних полотен на будь-який смак, в різних відтінках, глянцеві і матові. Якість всіх матеріалів, представлених в асортименті нашого інтернет-магазину, підтверджено сертифікатами і відповідними документами. Ми пропонуємо професійний монтаж стель будь-якого відтінку і фактури. Ціни виготовлення і установки таких стель ви можете дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши по телефону або залишивши заявку на сайті.