Velum UA

Сріблясті натяжні стелі

Останнім часом, при обробці стельових поверхонь у приміщеннях все більше людей віддають перевагу натяжним полотнам. Такі конструкції надійні, доступні, виконують дизайнерські завдання та чудово прикрашають простір. Але якісного результату при створенні стильного інтер'єру можна досягти лише за умови правильного вибору фактури та кольору стельових поверхонь, їх гармонійного злиття з меблями та дизайном приміщень.

Сріблясті натяжні стелі в інтер'єрі


Використання сріблястих відтінків сьогодні на піку популярності. Стельове полотно, пофарбоване під срібло, найчастіше використовують при оформленні житлових квартир, офісів та інших сучасних приміщень у стилі хай-тек, лофт, арт-деко. Дані напрями припускають наявність в інтер'єрі металевих та сталевих елементів, переважання сірих відтінків.

  • Хай-тек - в концепцію цього стилю добре впишеться металева стеля. Напрямок Хай-тек має на увазі наявність рівних прямих поверхонь, холодних кольорів під срібло. В інтер'єрі Hi-tech срібляста натяжна стеля стане не доповненням, а центром дизайнерської думки. Найбільш ефектно виглядатиме полотно з дрібною перфорацією;
  • Лофт – інтер'єр у цьому стилі передбачає відсутність оздоблювальних матеріалів – невідкольоровані стіни з цегли та плити із залізобетону, крокви з металу залишають «а-ля натюрель». Найчастіше, з метою естетичності, інтер'єр стилізують під лофт, використовуючи оздоблювальні матеріали (шпалери, плитку, панелі тощо), що імітують структуру цегляної кладки, бетонних стін. Стеля сріблястий металік підкреслює і пом'якшує незвичайність такого інтер'єру;
  • Арт-деко – для цього напряму характерне використання в інтер'єрі металів. Холодний блиск алюмінію і сталі доповнить сяйво срібної стельової плівки. Для ар-деко характерне змішування стилів, використання при оформленні приміщень кривих згинів, ступінчастих ліній та форм. Ідеально впишеться в концепцію арт-деко дворівнева натяжна стеля, виконана на контрасті форм і структур, наприклад, у центрі матова плівка сріблястого кольору, а по краях глибокий фіолетовий глянець.

Натяжні срібні стелі також відмінно доповнять концепцію приміщень у класичному стилі або під старовину. Вони створюють ефект м'якого сяйва завдяки благородному блиску та переливам.

Здавна срібло вважалося за священний метал, символ матеріального благополуччя. У сучасному світі срібло асоціюється із силою, успіхом, витонченістю.



Поради щодо вибору натяжної стелі кольору срібло


Сріблясті натяжні стелі доповнять інтер'єр будь-якого приміщення квартири – вітальні, спальні, кухні та навіть ванної кімнати. Вони ідеально впишуться в дизайн кухні з холодильниками, мийками, газовими та електричними плитами, мікрохвильовими печами, витяжками та іншими предметами кольору металік. У спальні або вітальні срібні натяжні стелі гармонують із металевими та скляними поверхнями та аксесуарами.

З полотном кольору срібла гармонійно виглядають стіни, оздоблені як у спокійних класичних кольорах - білому, чорному, так і яскравих - червоному, жовтому, синьому, зеленому.

Сріблясті натяжні стелі можна розділити на такі види:

  • матові;
  • лакові;
  • фотодрук;
  • перламутр;
  • металік.

Найбільш затребуваним є міцне, щільне полотно з полівінілхлориду фактури металік. Крім відмінних технічних характеристик срібляста стеля з полівінілхлориду (ПВХ) здатна надати будь-якому приміщенню стильного та оригінального вигляду.

Незважаючи на всі ці переваги, натяжні конструкції під срібло, в порівнянні з іншими фактурами, менш поширені через наступні нюанси плівки:

  • порівняно висока вартість - срібна плівка дорожча за аналоги інших кольорів;
  • щільність - ПВХ-плівка більш щільна та товста. Товщина ускладнює роботу з матеріалом при натяжці на стельові конструкції;
  • ширина – ширини недостатньо при встановленні однорівневої стелі у багатьох житлових квартирах чи будинках. Тому срібні плівки часто використовуються як вставки або фрагмент багаторівневої стельової конструкції;
  • підтримка єдиного стилю в інтер'єрі - для того, щоб срібна стеля виглядала гармонійно і ефектно, необхідно продумати і ретельно підібрати інші елементи інтер'єру. В іншому випадку полотно під срібло не прикрасить і доповнить приміщення, а надасть йому незграбний вигляд.

Срібні натяжні стелі фото



Отримати консультацію або замовити сріблясту натяжну стелю можна, звернувшись до фахівців компанії Velum. У каталозі нашої фірми представлено безліч різних кольорових стель, що дозволить підібрати виріб під конкретний стиль інтер'єру. Ми пропонуємо високу якість робіт, широкий вибір, лояльні ціни та умови оплати.