Velum UA

Перфоровані натяжні стелі

Перфоровані стелі також називають різьбленими, вони мають художню перфорацію. Ефект перфорації створюється за допомогою спеціального інструменту, який дозволяє отримувати бездоганно рівні отвори, об'єднані в єдиний геометричний візерунок.

Для отримання бажаного ефекту встановлюють здвоєну стелю, лицьовий шар якої оформлений різними візерунками - геометричні фігури, квіти, метелики. Різні за кольором полотна накладаються один на одного і перший шар тільки проглядається в зрізах другого. Перфорація може проводитися як на всьому стельовому полотні, так і на окремо взятій ділянці.

На вибір пропонуються різні колірні рішення і візерунки. Полотна з перфорацією відкривають масу можливостей в оформленні приміщень.

В який інтер'єр краще впишеться


Різьблена стеля може органічно вписуватися в будь-який інтер'єрний напрямок. Але найбільш гармонійно вони будуть виглядати в інтер'єрах з нотками екстравагантності. Це чудове доповнення до таких стилів, як авангард, арт-нуво або модерн, хай-тек.

Різноманіття малюнків в різній колірній гамі дозволяє підібрати ідеальне полотно для будь-якого інтер'єру.



Особливості перфорованих стель


Перфоровані полотна мають певну художню вартість за рахунок естетичного зовнішнього вигляду. До переваг таких конструкцій відноситься:

  • екологічна безпека - не містять токсичних речовин і не поглинають запахи;
  • швидкий і відносно простий монтаж, відсутність пилу при установці;
  • несприйнятливість до протягів за рахунок гарної циркуляції повітря між полотнами;
  • стійкості до вологи;
  • тривалий термін служби.

Перфоровані стелі встановлюють в приміщеннях будь-якого призначення. Це можуть бути кімнати в квартирах або приватних будинках, а також в ресторанах, готелях, на різних торгових об'єктах і в культурно-розважальних закладах. Термін його експлуатації становить 10-15 років. Грамотний догляд забезпечить полотну яскравість і презентабельний вигляд протягом усього терміну служби.

Натяг мембран рівномірний, їм притаманний хороший запас міцності. Навіть через кілька років з моменту монтажу стеля не прогинається, не виникає деформації. У разі незначних пошкоджень перфоровану конструкцію можна без проблем відремонтувати.

Мінус різьблених полотен полягає в тому, що вони в незначній мірі зменшують висоту приміщень.



Такі стелі можна обладнати освітлювальними приладами, встановлюючи їх в будь-якій послідовності. Нерідко перфоровані полотна формують 3Д ефект, доповнений грамотним підсвічуванням.

По виду натяжні стелі з перфорацією можна розділити на:

  • матові - можна встановити в будь-якій кімнаті. Вони мають бездоганно гладку поверхню з антибліковим ефектом;
  • сатинові - виготовляють на основі вінілової плівки. Це щось середнє між матовою і глянцевою поверхнею. Вони ідеально підходять для створення декоративного підсвічування;
  • глянцеві - їм притаманний відображаючий ефект, тому їх не бажано встановлювати в спальні або дитячій кімнаті. У спальній зоні дзеркальні відблиски можуть створити зоровий дискомфорт, у ванній або санвузлі на поверхні можуть з'явитися матові плями через надмірну вологу.

Замовити установку перфорованих натяжних стель пропонує компанія Velum.
У нашому асортименті ви можете знайти найрізноманітніші перфоровані натяжні стелі з сатину, плівки ПВХ, поліестерової тканини. Наші фахівці гарантують відмінну якість не тільки матеріалу, а й виконаних робіт, так як мають величезний досвід роботи в цій галузі.