Velum UA

Блакитна натяжна стеля

Натяжні стельові покриття користуються великою популярністю завдяки своїм надійним експлуатаційними якостями. Вони здатні приховати різні дефекти стелі, швидко монтуються, мають тривалий термін експлуатації, здатні витримати великий натяг і захищають від протікань з верхніх поверхів, а різні колірні рішення надають приміщенню унікальне дизайнерське рішення.

Блакитні натяжні стелі в інтер'єрі


Блакитний колір у більшості людей асоціюється з небом і простором, він заспокоює погляд, знімає роздратування і стрес, сприяє спокійному проведенню часу і відпочинку. Сучасні технології виробництва натяжних покриттів пропонують покупцеві широкий вибір різної гами блакитних відтінків:

  • ніжно - блакитний - вносить в інтер'єр легкість і свіжість;
  • сіро-блакитний - має нейтральні відтінки;
  • насичений блакитний - додає яскравих фарб, але не робить сильних акцентів і не перетягує на себе увагу від решти обстановки.

Різні види матеріалів, з яких виготовляють натяжне полотно, можуть вносити додатковий ефект в загальний дизайн:

  • фактура виду глянець - здатна значно посилити ефект збільшення простору приміщення. З урахуванням особливостей монтажу скрадається невелика частина висоти стелі, а світло-блакитний тон максимально компенсує цей недолік;
  • матове полотно - додає більше природності. Багатопланові стельові конструкції у вигляді овальної або круглої вставки надають оригінальний дизайн, а продумане підсвічування робить стелю легкою і чарівною.


Рекомендації експертів по використанню блакитної стелі в дизайні приміщення


Залежно від розмірів приміщення і його призначення слід підібрати найбільш підходящий відтінок і фактуру стельового покриття. Перевага блакитного кольору складається і в тому, що він може поєднуватися з безліччю різних відтінків, що представить приміщення в більш вигідному ракурсі, а також приховає деякі недоліки.
Грамотно підібраний дизайн розкриє унікальність блакитного стельового покриття буде сприяти комфорту і відпочинку і додасть інтер'єру оригінальність

Різновиди використовуваного матеріалу


При монтажі блакитних стель використовуються полотна з тканини і ПВХ плівки. Другий варіант є найбільш поширеним, так як плівка відрізняється відмінними експлуатаційними характеристиками і різноманіттям колірних і фактурних варіацій. І при цьому її вартість істотно нижче, ніж тканинних аналогів. Але в той же час тканина є більш довговічною і дозволяє втілювати цікаві дизайнерські задумки.

Фактура полотен і з тканини, і з плівки може бути:

  • глянцевою;
  • матовою;
  • сатиновою;
  • комбінованою.

Застосування в інтер'єрі


  • у ванній кімнаті - блакитна глянцева стеля гармонійно впишеться в водну стихію, а також додасть деяке збільшення загального простору;
  • в дитячій кімнаті - дана колірна гамма внесе елемент спокою, що сприятливо впливає на концентрацію уваги дітей, а правильно підібране освітлення доповнить небесний стеля імітацією сонячного світла;
  • невелика прихожа, без джерела природного освітлення, також додасть обсяг, а правильно підібрані плінтуса ненав'язливо підкреслять колірну гамму і цілісність приміщення.

Для гармонійного оформлення стельового покриття слід враховувати загальні елементи інтер'єру, розташування віконних прорізів, типаж меблів та інші аксесуари.

Поєднання світло-блакитного натяжної стелі і світлих стін надає приміщенню класичне оформлення. Оригінальне оформлення стелі на терасі, лоджії або балконі, розташованими на південній стороні, даний елемент внесе прохолоду і дозволить максимально насолодитися відпочинком.

Штори в пастельних тонах бежевого відтінку трохи згладять холодність блакитного забарвлення, і зроблять приміщення більш вишуканим.

У стильовому виконанні полотна всіх відтінків блакитного кольору відмінно вписуються в скандинавський, сучасний і класичний стилі в спокійних колірних тонах.

Недорого замовити натяжні стелі блакитного кольору пропонує компанія Velum.
В асортименті нашої компанії представлений широкий вибір стельових полотен глянцевої, сатинової і матової фактури. Ціни на блакитні натяжні стелі доступні. Фахівці нашої компанії професійно і швидко виконають всі роботи по установці блакитних натяжних стель. З усіх питань звертайтеся до наших менеджерів за телефонами, вказаними на сайті.