Velum UA

Шоколадна натяжна стеля

На сьогоднішній день натяжні стелі - один з найпопулярніших способів обробки стелі. Крім оптимального співвідношення ціни і якості відрізняються довговічністю, можливістю приховати дефекти і комунікації базової стелі, а також пожежобезпечні, невибагливі в догляді і легко монтуються.

Прийнято вважати, що стельові покриття необхідно виконувати в світлих тонах. Таким чином створюється ілюзія високих стель. Цей міф давно розвіяний. В останні роки, сміливі дизайнерські рішення довели нам зворотне. Стелі можуть бути будь-якого кольору, головне правильно підібрати фактуру полотна.
Лідируюче місце серед всіх темних відтінків стельових покриттів, займають шоколадні полотна.

Поради експертів щодо вибору натяжної стелі шоколадного кольору


Говорячи про полотно відтінку чорного або молочного шоколаду, ми, звичайно ж, маємо на увазі глянцеве полотно. Матова плівка вийде похмурою і темною в коричневому виконанні. Стримана і елегантна класика глянцевих стель підкреслить інтер'єр як робочого простору, так і місця для відпочинку.

Гармонійні поєднання


Натяжні стелі шоколадного кольору гармоніюють з дуже багатьма відтінками в обробці приміщення. Найбільш вдалими вважаються білий і бежевий, всі відтінки кавово-шоколадної гами, далі йдуть жовті тони, помаранчеві, червоні і золотисті. Дивно красиво виглядають шоколадно-бірюзові інтер'єри і поєднання зеленого з коричневим.

Якщо ви вибираєте темну насичену стелю, інші великі поверхні повинні бути світлими, щоб не створювалася гнітюча, похмура атмосфера. Коричневим в інтер'єрі ще може бути невелика кількість декору.


Де використовується натяжна стеля шоколадного кольору


  • вітальня - найефектніше в інтер'єрі виглядає глянцева шоколадна стеля в вітальні. Використовуючи таке полотно в головній кімнаті квартири, в поєднанні з дзеркалами, що відбивають світло, простір кімнати помітно збільшиться за рахунок безлічі віддзеркалень і блиску. Теплий шоколадний відтінок стелі в класичному поєднанні з кремовими стінами і каміном, робить кімнату теплою і по-домашньому затишною;
  • кабінет - шоколад підходить і для робочих зон. При правильному використанні цього кольору, можна отримати строгу класику для робочого місця. При цьому, важлива висота кімнати. Для оформлення робочого місця поєднують матовий шоколад зі стінами холодних відтінків. Це надає характеру кімнати серйозності і розміреності;
  • кухня - шоколадна натяжна стеля для кухні ідеальний вибір. Використовуючи покриття такого кольору, ви не тільки зможете створити оригінальний елемент інтер'єру, але і отримаєте практичну поверхню, на якій не буде видно плям від жиру і кухонної кіптяви;
  • спальня - шоколадна стеля створить атмосферу затишку і умиротворення. Вона буде органічно виглядати з дерев'яним узголів'ям ліжка і тумбочками, виконаними з масивної деревини;
  • ванна кімната - рішення дуже оригінальне, хоча, трохи спірне - місця тут не дуже багато і слід ретельно підбирати відтінок плівки, щоб не зробити приміщення візуально меншим;
  • передпокій і коридор - установка шоколадної стелі тут відбувається за принципом поєднання глянцевого шоколадного полотна зі світлими стінами і світильниками на стелі і стінах;
  • дитяча - єдина кімната, в якій використовувати темні натяжні полотна не рекомендується. Тут більш доречними будуть стелі яскравого кольору. Шоколадне полотно можна використовувати тільки в якості невеликої вставки на одному з рівнів стелі, який буде розташовуватися над навчальної зоною.

Багаторівневі стелі


Слід також відзначити як ефектно виглядають шоколадні стелі в складних конструкціях. Варіантів виконання маса, однак, тут також важлива висота стін. В цьому випадку шоколадні відтінки полотен використовують в самому останньому ярусі, щоб підкреслити глибину ніші.

Можна експериментувати з поєднанням двох фактур - глянцевою і матовою, поверхнями насиченого коричневого відтінку і ніжно-бежевих матових тонів.

Використання натяжних стель шоколадного кольору повинно бути чітко продуманим і спланованим. Таке стельове покриття повинне поєднуватися і вигідно доповнювати загальний стиль інтер'єру.

У компанії Velum ви можете недорого купити шоколадні натяжні стелі високої якості. Фахівці нашої компанії професійно і швидко виконають всі роботи по установці шоколадних натяжних стель. Ціни виготовлення і установки такої стелі ви можете дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши по телефону або залишивши заявку на сайті.