Velum UA

Дзеркальні натяжні стелі

Розвиток виробничих технологій сприяє появі асортименту сучасних будівельних і оздоблювальних матеріалів. Ще недавно натяжні стелі здавалися рідкістю, а зараз можна встановити навіть дзеркальний матеріал.

Що являють собою дзеркальні стелі


Візуально дзеркальне натяжне полотно нагадує звичайне дзеркало, але при цьому воно цілком безпечне і розбити його не вдасться. Такі матеріали мають у своїй основі компонент полівінілхлорид, а для створення дзеркального ефекту на полотно наноситься спеціальний шар, що відображає. Дзеркальне покриття має коефіцієнт відбиття в рази вище, ніж глянцеве, але воно трохи темніше, ніж у справжнього дзеркала.

Дана конструкція додасть інтер'єру оригінальність і стиль, наповнить життєвими емоціями, візуально збільшить простір, приховає дефекти.

Монтаж здійснюється стандартним чином, як і інших натяжних полотен.



Де краще встановлювати дзеркальні натяжні стелі


Дзеркальна поверхня, найбільш вигідно буде виглядати в невеликому приміщенні, вона справляє враження зростаючого простору. До того ж вологостійкість полотна оптимально підходить для установки в приміщеннях з підвищеною вологістю, що зробило популярним монтаж таких покриттів в басейнах і ванних кімнатах. Вода, що відбивається дивно виглядає в загальному інтер'єрі приміщення. У просторих вітальнях такий ефект також буде доречний, особливо при наявності зонованих і дворівневих стель.

Навіть низькі приміщення дзеркальні покриття роблять високими і просторими. Підходять для облаштування віталень, прихожих, ванних кімнат в житловому будинку або квартирі, залів ресторанів або холів готелів, розважальних комплексів, оформлених в стилі модерн, мінімалізм, хай-тек, класичних інтер'єрах.

Дзеркальні натяжні стелі в інтер'єрі


Дзеркальне натяжне полотно необхідно застосовувати з делікатністю в силу деяких особливостей, адже дзеркало над головою може кардинально змінити сприйняття всієї кімнати. До того ж якщо дзеркальна натяжна стеля встановлена на всю площу перекриття, це буде виглядати дещо екстравагантно і приносити певний дискомфорт. Тому багато дизайнерів рекомендують встановлювати дзеркальні полотна на окремих частинах стелі, виділяючи їм окремі острівці, наприклад, навколо люстри.

В силу своєї особливості поєднання з аналогічними матеріалами інших фактур, дзеркальні полотна можна застосовувати при складанні комбінованих натяжних стель, успішно вирішуючи проблеми зонування приміщень.



При монтажі слід особливу увагу приділити розміщенню освітлювальних приладів, адже відблиски можуть не тільки висвітлювати поверхню, але створювати незатишну обстановку і дратувати погляд.

Дзеркальні натяжні стелі мають ряд особливостей:

  • не потребують складного прибирання, як справжні дзеркала, достатньо звичайної серветки або мильної води;
  • поверхня не пітніє і не схильна до виникнення цвілі;
  • приховує вади основної стелі і не вимагає складного монтажу.

Для отримання ідеального стельового дзеркала краще встановлювати безшовні полотна, що створює оригінальне і нестандартне рішення в оформленні інтер'єру.
Встановити дзеркальні натяжні стелі пропонує компанія Velum. У нас ви можете замовити як виготовлення, так і монтаж дзеркальних натяжних стель будь-якої конфігурації. Компанія Velum гарантує кращі ціни на натяжні стелі в Україні, пропонує повний комплекс проведення монтажних робіт, надає гарантії на матеріали і монтажні роботи. Наші майстри працюють професійно, швидко і якісно, ​​успішно виконуючи проекти будь-якої складності.