Velum UA

Чорні натяжні стелі

Одним з найбільш популярних варіантів обробки стелі на сьогоднішній день є натяжні стелі.

Що являють собою натяжні стелі


Це металевий каркас або багета, які встановлюються по всьому периметру приміщення і на які натягується тонка плівка або тканина, що дозволяє створити абсолютно рівну поверхню.

Плюси натяжних стель


З переваг натяжних стель можна виділити:

  • величезний вибір фактури і колірної гами, які можна вільно комбінувати;
  • не пропускає воду і не збирає пил;
  • приховує всі дефекти і не вимагає попереднього ремонту основного стелі;
  • вологостійкість - не схильні до корозії і не вступають в реакцію з хімічними речовинами;
  • містять в своєму складі бактерицидну плівку, що робить їх безпечними для здоров'я людини. Можуть бути використані в дитячих і медичних установах;
  • мыжстельовий простір дозволяє закріплювати теплоізоляційні і звукоізоляційні матеріали;
  • конструкція даних стель дозволяє вільно вбудовувати будь-які світильники, люстри, системи сигналізації, пожежної безпеки та вентиляції;
  • не вимогливі і легкі в догляді;
  • легко монтуються і демонтуються.

Встановлювати натяжні стелі можна в будь-яких комбінаціях. Тут все буде залежати від вашого смаку, бажання і можливостей. Це можуть бути однорівневі або різнорівневий стелі з поєднанням різних кольорів і форм з різними варіантами декору.



Останнім часом стали популярними сміливі рішення яскравих відтінків або поєднання непоєднуваного. Один із трендів - чорна натяжна стеля. Сміливо, чи не так? Але виглядає вона завжди дорого і стильно, як  в одноярусній або багатоярусній конструкції. Не менш привабливий і комбінований варіант, який додасть інтер'єру респектабельного вигляду.

Чорні відтінки універсальні, позбавлені надмірностей і відрізняються особливою суворістю. Такі конструкції завжди притягують своєю розкішшю, створюють атмосферу затишку, підкреслюють презентабельність приміщення. 

В якому інтер'єрі найкраще впишеться чорна натяжна стеля


  • спальня - чорна натяжна стеля буде вишуканою і гармонійною в глянцевому виконанні, надаючи спальні неповторний лоск і сувору елегантність. Чорна стеля буде чудово виглядати в поєднанні зі світлими меблями і стінами більш світлих відтінків. Ідеальним стане поєднання класичного білого і чорного кольорів;
  • вітальня - цікавим варіантом є поєднання глянцевих поверхонь з матовими, створення багаторівневих конструкцій. Секрет магії темного кольору полягає в його здатності поглинати весь спектр світла і нічого не віддавати натомість. Вбудовані освітлювальні прилади будуть виглядати особливо яскраво, дивовижно виділяючись на тлі чорної стелі;
  • кухня - особливе місце в будинку, яке вимагає ретельного планування і продуманого підбору оздоблювальних матеріалів не тільки з урахуванням краси, але і практичності. Тут прекрасно виглядатимуть натяжні стелі чорного кольору в поєднанні з однотонними меблями світлих відтінків, а поєднуючи чорну фактуру з гіпсокартонними конструкціями, можна отримати нові можливості дизайнерських рішень і нове призначення стелі, яке полягатиме в зонуванні приміщення;
  • у ванній кімнаті - чорні натяжні стелі будуть створювати неповторний інтер'єр, оснований на контрасті і правильно підібраному освітленні. Крім того натяжна стеля у ванній володіє і практичними функціями. Вона екологічні, не збирає конденсат і стійка до утворення цвілі і грибків, що є важливим чинником для ванної кімнати.


Використання чорної натяжної стелі в інтер'єрних стилях


Якщо говорити про стилі приміщень, то натяжні стелі в чорному кольорі найкраще використовувати по відношенню до сучасних стилів:

  • мінімалізм - стиль, який поєднується з чорними натяжними стелями найбільш вдало. При оформленні важливо створення контрасту. Наприклад, якщо використовується чорна стеля, то підлога повинна бути чисто білою. Однак, подібне оформлення не можна назвати практичним, так як воно потребує постійного догляду;
  • авангард - при створенні застосовуються незвичайні і неординарні оформлення, тому чорна натяжна стеля підійде як не можна краще. Відмінне рішення - використання чорної стелі в поєднанні з червоним кольором, що дозволить створити стильний і яскравий інтер'єр;
  • арт-деко - при створенні застосовуються чіткі лінії і світлі меблі. Найкраще, якщо чорна натяжна стеля буде відрізнятися глянцевою поверхнею.

При використанні чорної натяжної стелі в кімнаті, виконаної в класичному стилі, то найкраще підійде інтер'єр бароко та ампір.

Темний колір чудово контрастує з предметами декору і має здатність виділяти їх основні елементи. Чорний натяжна стеля стане дзеркалом душі вашої квартири, відображаючи переливи в висоті.

Замовити чорні натяжні стелі з установкою пропонує компанія Velum. Звернувшись до наших менеджерів ви можете отримати всю необхідну інформацію та, зокрема, про формування ціни на натяжні стелі.
Ціна на чорні натяжні стелі з установкою розраховується з урахуванням безлічі факторів - враховується площа стелі, виробник полотна, кількість рівнів вироби (один, два і більше), тип освітлення (основного і додаткового). До числа додаткових послуг, які також впливають на вартість робіт, можна віднести установку карнизів, обведення вентиляції і труб, нанесення фотодруку / розпису, нанесення протигрибкової просочення, звукоізоляція.