Velum UA

Двокольорові натяжні стелі

Сьогодні натяжні полотна широко застосовуються для обробки стель сучасних квартир, офісних та інших приміщень і давно перестали бути предметом розкоші. Це універсальне покриття лаконічно впишеться в інтер'єр. Завдяки великому вибору фактур, колірної палітри можна зробити найсміливіші поєднання.

Натяжна стеля двох кольорів в інтер'єрі


Однотонне полотно – це класичний варіант, універсальне рішення для будь-якого інтер'єру. Щоб уявити натяжну стелю у більш цікавому дизайні, можна поєднувати в ньому два кольори. Такий варіант обробки часто використовують, щоб візуально зонувати приміщення.
  • вітальня - у залі підійдуть поєднання сильного, глибокого кольору та його слабшого відтінку, який повторює колір меблів. Часто досвідчені дизайнери використовують пару фіолетового та білого. Таке поєднання виглядає стильно та помітно освіжає кімнату. Класичне з'єднання білого та чорного добре виглядає на стелі в один рівень. У цьому випадку важливо приділити особливу увагу спайці полотен, щоб перехід вийшов акуратним. Така комбінація кольорів лаконічно впишеться в інтер'єр у стилі hi-tech;
  • дитяча кімната - підійдуть яскраві та соковиті кольори. Наприклад, зелений та жовтий, салатовий та помаранчевий, блакитний та жовтий, синій та рожевий. Спайка двох кольорів зробить дитячу кімнату незвичайною, тут можна дозволити собі найсміливіші поєднання. Добре, якщо відтінки відгукуються у декорі кімнати. Ефектно виглядають промені, які розходяться з кута по всій стелі. Якщо кімната належить різностатевим дітям, рожевий та синій колір допоможе відокремити простір кожної дитини. Блакитна вставка на білому тлі дозволяє створити на стелі справжній космічний простір, якщо доповнити його люстрою у формі ракети;
  • спальня - досвідчені дизайнери радять підбирати для спальні спокійні, пастельні тони - кавовий, бежевий, блідо-оранжевий, зелений. Двоколірна стеля допоможе зробити приміщення більш затишним. Наприклад, на вставках можна розмістити точкові світильники теплого відтінку. Підбір темного кольору та його світлішого відтінку дозволить зробити перехід плавним. Відмінно, якщо гардини, бра і коврик підібрані в тон. Таке оформлення виглядає стильно, а інтер'єр набуває гармонії. Поєднання білого та бежевого підійде для приміщень з невеликою площею. Кольорова пара візуально збільшить простір, зробить його більш просторим та повітряним. Також, можна спробувати і сміливіші поєднання. Наприклад, рожевий та соковитий жовтий. Текстиль у тон додасть гармонії такій спальні;


  • кухня - натяжна стеля у двох кольорах - це практичне рішення для невеликих кухонь та кухні у квартирі-студії. За допомогою кольору приміщення можна зонувати. Відмінно буде виглядати на кухні комбінація червоного та білого. Яскравий колір не тільки додасть родзинку, але й допоможе візуально збільшити простір. У такому випадку вибирають глянцеві полотна;
  • ванна – у невеликому приміщенні досвідчені дизайнери також рекомендують використовувати глянцеве полотно. Поєднання білого та бежевого для ванни – незаперечна класика. Для сміливіших можна вибрати контрастні кольори: чорний і червоний, чорний і золото, білий і червоний. Поєднання дуже кричущі і сміливі, але при цьому вони додадуть незаперечну родзинку.

Поради щодо вибору натяжної стелі з двох кольорів


Використання двоколірної стелі в інтер'єрі – це оригінальне рішення зробити свою квартиру незвичайною. Сучасні матеріали та способи оформлення дозволяють використовувати не тільки класичні варіанти, але й втілити у життя найсміливіші рішення.

Вибираючи однорівневі стелі зі спайки двох кольорів, звертають увагу на такі нюанси:
  • тип приміщення - для спальні підходять м'які тони і переходи. Для дитячої - яскраві та соковиті;
  • стиль оформлення - білий і чорний, або сірий, колір гармонійно виглядають у приміщенні в стилі хай-тек. Бузковий, лавандовий та зелений підходить для провансу. Бежевий, білий та золотий – більш класичні варіанти.


Доповнити незвичайне покриття можна декором та текстилем.

Натяжні стелі двокольорові (фото)


Двоколірні комбіновані натяжні стелі допомагають втілити в життя найсміливіші та грандіозні ідеї. Візуально розділити приміщення на зони або зробити більш просторим. Широкий вибір матеріалів підходить для будь-якого бюджету.


Купити двокольорову натяжну стелю можна, вибравши відповідний виріб з каталогу компанії Velum. Тут ви знайдете величезний вибір різних фактур та колірних виконань натяжних полотен, які повністю відповідають усім встановленим нормам та стандартам. У нас ви зможете зробити вибір і замовити варіант, що сподобався. Також ми готові виготовити стелю по вашим малюнкам або запропонувати ескізи власного дизайну. У нас працюють високопрофесійні фахівці, які здатні вирішувати завдання будь-якого рівня складності. Ціни виготовлення та встановлення можна дізнатися у наших менеджерів, зателефонувавши або залишивши заявку на сайті.