Velum UA

Бузкові натяжні стелі

Завдяки сучасним технологіям, відкриваються великі можливості для створення натяжних стель будь-якої складності, в самому фантастичному дизайні. Натяжні стелі можуть бути виконані в різних кольорах і відтінках, створюватися в декількох рівнях, бути об'ємними. Однак, питання колірної гармонії з іншими предметами інтер'єру і елементами декору, завжди стоїть на першому місці при створенні дизайн-проекту інтер'єру.
Багато хто вважає бузковий колір відповідним тільки для дитячих кімнат. З цієї причини не використовують його в інших кімнатах, а даремно. Ніжний відтінок бузкового створює неповторну, і таємничу ауру, навіваючи легкий, мрійливий настрій. На думку психологів бузковий колір унікальний. Він поєднує в собі дві протилежності, які уособлюють спокій (синій) і силу, енергію (червоний), утворюючи щось незвичайне. Все це незвичайне згладжує білий колір.

В інтер'єрі


Бузкова натяжна стеля відмінно підходить при необхідності візуального збільшення простору приміщення, і так само надання легкості і індивідуальності. А для більшого ефекту використовують глянцеву фактуру, здатну відображати в собі інші предмети інтер'єру. У фіолетової стелі є відмінна властивість - він не набридає. Недарма цей колір був любимим мудрецями, філософами і навіть королями.



Стелі бузкового відтінку в різних стилях


У випадку з класичним стилем, бузкові стелі добре поєднуються з рожевим кольором або лимонним, з молочним або кремовим, з салатовим або блакитним, при цьому, бажано, щоб фактура була однакова.
У мінімалістичному інтер'єрі відмінно поєднується з білим кольором, а так само з блакитним і зеленим тоном. При цьому фактура використовується глянцева, але це не обов'язково.
Для вінтажних інтер'єрів використовують поєднання різних відтінків бузкового кольору в монохромних рішеннях. У цьому стилі відтінки на стінах і предметах інтер'єру бажано підбирати більш світлі. Полотна в цьому випадку використовують тканинні або матову плівку.
Вільніше і простіше до бузкового кольору дозволяє поставитися стиль арт-деко. Цей стиль має на увазі візуальну ефектність і шик. Відмінно поєднуються коричневі і чорні, а так само золоті і срібні тони. Полотна в цьому інтер'єрі використовують будь-які.

Рішення для різних кімнат


  • кухня - чудово виглядає стеля з переважанням рожевого відтінку, що додає тепло і затишок. Можна використовувати вставки бузкового кольору. Але з переважанням фіолетового тону на кухні потрібно бути акуратним, так як є думка, що він знижує апетит;
  • зал або вітальня - підходить багаторівнева стеля в поєднанні з білим кольором або в комбінації декількох відтінків бузкового. Чудово доповнюється фотодруком у вигляді квітів або візерунків. Для збільшення простору використовують світлодіодне підсвічування по периметру;
  • спальня - використовуються світлі відтінки бузкового. Полотна переважно матові або сатинові, що створюють затишок. Таке поєднання заспокоює і розслабляє, а так само надає певний романтизм. Як фотодруку підходить невеликий малюнок або непомітний орнамент;
  • дитяча кімната - підходять ніжні, світлі відтінки. Полотна так само краще вибирати матові;
  • ванна або туалетна кімнати - бузкова натяжна стеля візуально збільшить простір. Ідеально поєднується з рожевим, білим або сірим кахлем. Полотно використовується глянцеве.

Поради дизайнерів грунтуються на багаторічному досвіді, психології, а також особистому художньому смаку. Ваш погляд може не збігатися з думкою навіть найіменитіших фахівців, так як сприйняття кольору індивідуальне. При створенні інтер'єру квартири або будинку, необхідно в першу чергу орієнтуватися на свої смаки і прислухатися до внутрішнього голосу. І тоді ваша стеля буде приносити тільки радість.

Компанія Velum пропонує установку натяжної стелі бузкового кольору за чесною ціною за кв.м. У каталозі представлені кращі варіанти на будь-який смак, в різних відтінках, глянцеві і матові. Ми пропонуємо полотна перевірених виробників і надаємо гарантію на матеріал і роботи по монтажу. Наша компанія пропонує продукцію у всіх відтінках - від м'якої лаванди до насиченого, виразного кольору для акцентів і контрастів в інтер'єрі.