Velum UA

Бежеві натяжні стелі в інтер'єрі

Останнім часом все більше людей вибирають для своїх будинків саме натяжні стелі. Це пояснюється великою кількістю переваг, якими володіють дані вироби:

  • можливість приховати всі дефекти основної стелі;
  • не пропускають воду в разі протікання з верхніх поверхів;
  • не збирають бруд і пил;
  • легкі та зручні в догляді;
  • різноманітна гама кольорів і фактур.

Однак, на останньому пункті часто виникають труднощі. Як вибрати колір, який впишеться в інтер'єр? Чи не набридне він згодом? Ці питання незмінно переслідують кожного, хто зважився на установку натяжної стелі. Хтось вибирає класичний білий, а хтось екстравагантний чорний, але що, якщо використовувати бежевий? Як він виглядає, в чому його особливість, в які інтер'єри підійде - в цьому і постараємося розібратися.



Відмінні риси бежевого кольору


Беж - нейтральний, але вишуканий колір з гами жовто-коричневих. Основною перевагою цього кольору є його універсальність. Тобто при виникненні бажання кардинально змінити дизайн приміщення - бежева стеля буде відмінним варіантом, тому, що поєднується практично з усіма кольорами. Особливо добре виглядає з зеленими, коричневими, рожевими, золотими та срібними відтінками.
Бежевий колір також має величезну гаму тонів, серед яких можна знайти як теплі, так і холодні, починаючи від бежево-молочного і закінчуючи глибоким кавовим. Вважається, що бежевий колір вводить людину в стан спокою та рівноваги. Створює сприятливу атмосферу, не є дратівливим і не привертає зайву увагу.
Для любителів чогось незвичайного бежевий теж може підійти, адже зовсім необов'язково використовувати полотно тільки одного кольору. Можна створювати багаторівневі композиції, комбінуючи відтінки.

В які інтер'єри підійде


Попри те, що бежевий - спокійний колір, в інтер'єрі він виглядає в рази цікавіше звичного білого. Комбінації з ним менш контрастні, він привносить в приміщення затишок і розслабленість. Візуально збільшує простір, полегшує його. Дуже добре поєднується з природними матеріалами на зразок дерева і каменю.
У квартирах, оформлених в кремових відтінках - робить кімнату ширше, при темному ж оформленні - вище. Також, для додавання висоти використовують глянець.
Світло, що відображає поверхю, робить простір набагато ширшим. Матова стеля поглинає світло, через що здається оксамитовою, що в свою чергу додає затишку.
Якщо колір стін сходиться з кольором стелі, то простір здається м'яким, з плавними розмитими межами.

Для створення ефекту старовини підходить фотодрук. На бежевих стелях вона виглядає особливо ефектно, з'являється атмосфера старої фотографії або пергаменту.
В якості освітлення можна використовувати точкові світильники і відмовитися від складних освітлювальних конструкцій.
Цікавим варіантом оформлення може стати абстрактний орнамент, що містить в собі бежеві і коричневі відтінки, але важливо не забувати, що геометричний принт на стелі зменшує простір.



Бежева стеля стане відмінним варіантом для кімнат з яскравою підлогою, розбавивши своїм спокоєм яскравий інтер'єр.
Що до відтінків - для спальні, дитячої кімнати або ванни підійде персиковий. Дуже ніжна суміш рожевого і жовтого, яка привнесе настрою ніжності і романтики. Для лофту, бароко або ампіру підійде бронза з ефектом металічного блиску. Для провансу або сільського стилю варто розглянути фісташковий беж, з додаванням жовтих і зелених відтінків.
Даний колір підійде для оформлення практично будь-якого приміщення. Він зможе облагородити своїм кольором кухню, вітальню, коридор, спальню, ванну кімнату, дитячу, дозволить відтінити предмети меблів і декору.

Якщо правильно підібрати палітру кольорів в поєднанні з грамотно розставленими акцентами, то натяжна стеля бежевого кольору стане справжньою родзинкою дизайну вашої кімнати.

Бежеві натяжні стелі можна замовити на сайті компанії Velum. Для замовлення робіт і консультації ви можете зв'язатися з нашими фахівцями по телефону або залишити заявку на сайті. У нас прийнятна ціна поєднується з високою якістю і багатством вибору. Ми допоможемо вам підібрати відповідне покриття під стиль вашого інтер'єру, розробимо оригінальний дизайн стелі і виконаємо його монтаж.