Velum UA

Натяжні стелі матові білі

Стелі в сучасних інтер'єрах все частіше оформляють за допомогою натяжних конструкцій. І багато власників нерухомості віддають перевагу матовим полотнам білого кольору.

Що таке матова натяжна стеля


Натяжна стеля являє собою тканинне або плівкове полотно, зафіксоване на каркасі. Вона перевершує гіпсокартонний аналог відразу за кількома параметрами.
Конструкції такого типу швидко монтуються і ідеально виглядають. Вони не схильні до тріщин і деформацій, виграшно відрізняючись цим від гіпсокартону.
Досвідчені фахівці виконуються монтажні роботи за кілька годин.
Полотна натяжної типу забезпечують захист стельової поверхні від грибка і цвілі, що особливо важливо для приміщень з високим рівнем вологості. Вони оберігають від протікання зверху, що нерідко трапляється з вини недбалих сусідів.


Плюси матових натяжних стель


Матові полотна мають значний список переваг:
  • не створюють відблисків;
  • роблять обстановку по-справжньому теплою і затишною;
  • оптимальне співвідношення ціна / якість. Вартість глянцевих стель залежить від різних чинників, наприклад, ступінь і глибина відображення, а матові натяжні стелі часто виглядають однаково;
  • органічно вписуються в різні стильові напрями, особливо класичну.
Матові конструкції заглушають віддзеркалення світла, дають можливість експериментувати з різними стильовими напрямками і оформленням. Навіть якщо конструкція розташовується під кутом, все одно створюється враження рівній поверхні.
Щільні плівкові і тканинні вироби мають тривалий термін експлуатації, сприяють збереженню тепла в кімнатах.
Серед інших переваг можна відзначити пожежну безпеку, екологічність (при виготовленні полотен не застосовуються токсичні матеріали).

Коли варто вибрати білий колір для матового натяжної стелі


Матове стельове полотно - це хороший вибір для дитячої, вітальні і спальні. Його доречно використовувати і в офісних приміщеннях.
Білосніжне оформлення презентабельно виглядає, надає інтер'єру деяку родзинку. Робить оздоблення кімнат гармонійним, перетворює їх в затишне місце, де можна відпочити і розслабитися.
Полотно з матовою фактурою - це хороший вибір і для просторої вітальні, і для малогабаритної спальні.


Існує маса відтінків білого, що дозволяють йому гармоніювати з різними тонами в интерьерном оформленні.
Білосніжний колір ідеально підходить для кімнат, що мають невелику площу. Він не зменшує простір на відміну від темних тонів, а, навпаки - розширює його.
За допомогою білого полотна можна втілювати в реальність різні дизайнерські фантазії.
Без білосніжної стелі складно уявити інтер'єр в класичному стильовому виконанні і витриманий в дусі модерну. Таке оформлення стельової поверхні виглядає дуже акуратно.
Білий колір робить приміщення візуально більш просторими, піднімає стелі. У кімнатах різного призначення такий колір виконує індивідуальні завдання і виглядає по-особливому.

Наприклад, для дитячої не обов'язково вибирати однотонну поверхню - це може бути біла стеля, декорована різними орнаментами, зображеннями мультиплікаційних персонажів. Кімната стане більш світлою і приміщення не буде занурюватися в повний морок після вимикання світла.
У передпокої білу матову стелю можна доповнити точковим підсвічуванням.
У кухонній зоні допустимо використовувати як монохромні світлі стелі, так і двоколірні.
У вітальні білосніжну стельову конструкцію, що володіє матовою текстурою можна доповнити вінтажною або сучасною люстрою.

Варіантів використання в інтер'єрі матових натяжних стель білого кольору безліч і фахівці компанії Velum детально розкажуть вам про найважливіші нюанси при виборі натяжних стель, допоможуть визначитися з вибором і оформлять замовлення.
Встановити білу матову натяжну стелю за прийнятною ціною за квадратний метр може компанія Velum. Ми використовуємо матеріали перевірених виробників і надаємо гарантію на полотно і на роботи по монтажу.