Velum UA

Зелена натяжна стеля

Використання в дизайні приміщень яскравих кольорів давно стало нормою. Сучасні інтер'єри характеризуються різноманітною палітрою фарб від пастельних до соковитих і яскравих. Одним з найбільш затребуваних і використовуваних в оформленні стельових покриттів є зелений колір.

Зелені натяжні стелі в інтер'єрі


Правильно підібраний відтінок стелі не тільки акцентує увагу на кольорі, але і вирішує багато дизайнерських завдань - візуально збільшує або зменшує простір, створює гармонійну атмосферу або виділяє елементи штучного освітлення.

Зелений колір є оптимальним для очей людини і має безліч відтінків. Тому зелені натяжні стелі можуть бути використані практично в будь-якому приміщенні - в спальні, вітальні, дитячій, в санвузлі, кімнатах заміського будинку або закладах громадського харчування.

Близькість до природи, натурального і природного несе в цьому кольорі відчуття затишку, комфорту та символізує спокій і умиротворення.

Поради експертів


При виборі зеленої натяжної стелі важливо врахувати сполучуваність кольору з іншими елементами інтер'єру та декору. Зелений відмінно поєднується з білим, сірим, помаранчевим і жовтим. Елементи декору з натуральних матеріалів вдало гармонують з м'ятним і салатовим.

Важливо врахувати, що під дією природного і штучного освітлення кольорові стелі можуть змінювати свої початкові відтінки. Зелені в цьому випадку стають світлішими.

Для кімнат з хорошим освітленням - залів і спалень - підходять темні і яскраві тони стельового покриття. Їх можна вдало поєднувати з меблями, текстилем і іншими елементами декору.

Для темних і слабо освітлених приміщень краще використовувати світлі і ніжно-зелені відтінки. Наприклад, в гардеробних і санвузлах така палітра дозволить візуально збільшити простір і візуально зробити кімнату світліше і тепліше.


Основні правила вибору


Натяжну стелю зеленого кольору слід акуратно підбирати через особливості фактури:

  • глянцеві - стелі з дзеркальним ефектом візуально збільшують простір кімнат. У зеленому кольорі відмінно вписуються в інтер'єри кухні і санвузла, створюючи приємну домашню атмосферу. Такі стелі не вимогливі у догляді - для підтримки гарного охайного вигляду досить іноді протирати їх губкою;
  • матові - рівні стелі, що нагадують забарвлену поверхню. У зеленому кольорі відмінно виглядають в ванних кімнатах, вітальнях і громадських закладах, наприклад, в ресторанах і кафе;
  • сатинові - красиві стелі з переливами, схожі на шовкову поверхню. Ефектно виглядають в зелених тонах, підходять для дитячих кімнат і спалень. Такі стелі створюють відчуття легкості і затишку, переливаються перламутровим блиском при потраплянні світла. Вони не напружують очі, завдяки чому дозволяють розслабитися і відпочити в приміщенні.

При виборі натяжного полотна для кожного типу кімнат важливо враховувати тип кімнати і те, чого ви хочете домогтися, застосовуючи обрану натяжну стелю:

  • вітальня - для створення в залі заспокійливої ​​атмосфери для відпочинку - краще вибрати зелений колір розбавлених, блідих відтінків, і навпаки - для бадьорої, активної обстановки підійде більш соковитий, насичений тон;
  • спальня - тут варто зупинитися на пастельних відтінках типу зеленого моху, морської хвилі або м'якому оливковому;
  • дитяча - в кімнаті для дітей також будуть доречні відтінки пастельного типу. Вони будуть спокійно впливати на нервову систему дитини, підвищувати мозкову активність, створять затишок і приємну атмосферу;
  • кухня - природні відтінки додадуть кухні природності і гармонійності. У поєднанні з оздоблювальними матеріалами можливо виділити конкретні зони кімнати, збалансувати простір і створити невимушену обстановку;
  • ванна кімната - зелений відмінно підходить для стелі ванної кімнати при правильному поєднанні його з кольором стін.

Використання зеленого кольору для стельових покриттів допомагає урізноманітнити інтер'єр. Різноманіття відтінків дозволяє застосовувати їх практично в будь-яких кімнатах і приміщеннях. Яскраві і насичені тони привносять в інтер'єр розкіш і шик, ніжні м'ятні і лаймові - відчуття тепла і затишку. Легкі світлі відтінки дозволяють візуально розширити межі.

Зелені натяжні стелі можна замовити на сайті компанії Velum. Фахівці нашої компанії професійно і швидко виконають всі роботи по установці зелених натяжних стель. Демократичні ціни і висока якість чудово поєднуються в величезній кількості фактур і кольорів. Звертайтеся до нас і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом.