Velum UA

Натяжні стелі під дерево

Стеля в інтер'єрі займає особливе місце, вона допомагає створити загальне враження про габарити приміщення. З кожним роком збільшується кількість людей, що віддають перевагу натяжним стелям. Варіант з фарбуванням, обклеюванням шпалерами або спеціальними декоративними плитами йде в минуле. Адже такі стелі через кілька років доведеться оновлювати. Натяжні стелі прослужать довше.

Немає нічого дивного в тому, що полотна з оригінальним малюнком під дерево стають популярними. Поговоримо про особливості такого варіанту і про те, в якому інтер'єрі його найкраще використовувати.



Особливості натяжних стель в стилі під дерево


Відносно новий вид полотен дозволяє зробити перекриття фактурним, надати елегантності й неповторного стилю. Полотна привертають увагу, виглядають благородно і стильно. Можна імітувати різні види дерева, підібрати потрібний колір. Використання натяжних стель під дерево доповнить приміщення в стилі кантрі, модерн, прованс, класицизм.

Сучасні технології дозволяють створювати будь-які принти на глянцевій, тканинній або сатиновій основі.
В силу специфічних особливостей тканини (має власну рельєфність) на плівках ПВХ малюнок натурального дерева виглядає природніше.
Малюнок під дерево є імітацією натуральної деревини та ідеально маскує шви. На дереві практично не видно подряпин і дрібних дефектів. Конструкція стійко переносить температурні коливання і підвищену вологість. Особливого ​​догляду не потребують.

Малюнок може бути будь-який, наприклад, можна створити зображення паркету до пари підлозі. Полотна під дерево мають кілька кольорів і відтінків — від імітації світлого до самого темного дерева. Є можливість підібрати полотно з імітацією дерев'яних балок, рейок, дощок. З метою збільшення простору краще використовувати принт під світлі види деревини.

В якому інтер'єрі найкраще впишеться натяжна стеля під дерево


Стелі під дерево виглядають оригінально і стильно. Вони можуть бути однотонними або складатися з різних відтінків. Таке рішення буде виграшно виглядати в дизайнерських проектах. Цікаво виглядають покриття, що мають рельєфний малюнок.
Використання полотен під дерево доповнить приміщення в стилі:

  • кантрі,
  • модерн,
  • прованс,
  • еко-стиль;
  • сільський;
  • етнічний;
  • еклектика;
  • англійський;
  • скандинавський.

Оригінальна текстура натяжної стелі під дерево буде добре поєднуватися зі світлим інтер'єром. Візуально, кімната буде здаватися нижче. Для того, щоб розставити акценти, в інтер'єр можна додати камін або невеликий столик з аналогічним малюнком. Підлогове покриття бажано теж вибрати з дерев'яним малюнком. Такий варіант допоможе створити теплу і затишну атмосферу в кімнаті.



Щоб ремонт вийшов саме таким, яким ви його і задумали, важливо вибирати якісні матеріали, врахувати призначення приміщення, а також дізнатися думку фахівців, прислухатися до цінних рекомендацій. Не забувайте, що колір стелі може диктувати настрій господаря. Полотна під дерево привернуть увагу всіх гостей і нікого не залишать байдужим. Додаткові аксесуари, наприклад світильники або люстри, допоможуть додати неповторний дизайн.

Переваги натяжних стель під дерево


  • швидкість і легкість установки — не вимагають особливих підготовчих робіт, а їх монтаж займає всього кілька годин;
  • стильний вигляд і різноманітність рішень;
  • надійність і естетика;
  • доступність — ціна натяжної стелі під дерево значно нижче конструкції з натуральних матеріалів.

Натяжні стелі під дерево можна замовити на сайті компанії Velum. Для замовлення робіт і консультації ви можете зв'язатися з нашими фахівцями по телефону або залишити заявку на сайті. У нас прийнятна ціна поєднується з високою якістю і багатством вибору. Ми допоможемо вам підібрати відповідне покриття під стиль вашого інтер'єру, розробимо оригінальний дизайн стелі і виконаємо його монтаж.