Velum UA

Натяжні стелі кольору шампань

У наш час натяжні стелі користуються великим попитом. Вони практичні, екологічні, зручні в догляді і відрізняються цілим рядом інших переваг. Одним з критеріїв вибору натяжної стелі є його колір. Серед великої різноманітності колірної гами чималою популярністю користуються натяжні стелі кольору шампань. Спробуємо докладніше розібратися в тому, що він собою представляють і якими володіють особливостями.

Натяжна стеля шампань в інтер'єрі


Колір шампань це приємне поєднання бежевих, молочних, кремових і пісочних відтінків. Він прекрасно впишеться в обстановку будь-якої кімнати, створить затишну атмосферу, подарує тепло і затишок, має гарне сполучення з теплими тонами. Він не буде тиснути на мешканців кімнати, а свіжість фарб збережеться надовго, даруючи спокій і умиротворення.
Спектр використання натяжних стель цього кольору досить широкий. Стелі кольору шампань можна успішно встановлювати як у великих просторих приміщеннях, так і в компактних кімнатах. Не випадково цей відтінок такий популярний у дизайнерів. Колір шампань:

  • візуально розширює простір;
  • дає можливість створення варіантів поєднання глянцевих і матових полотен;
  • може бути перфорованим.

Такі стелі можуть встановлюватися в будь-які інтер'єри - дитячі, спальні, вітальні, кабінети, кухні, ванни, офісні приміщення.


Як вибрати натяжну стелю кольору шампань


Один з основних критеріїв при виборі натяжної стелі його матеріал, на даний момент поширені такі варіанти:

  • ПВХ - такі стелі ще називають плівковими. До числа головних переваг цього варіанту можна віднести - водонепроникність, економічність, великий вибір фактур, ремонтопридатність, високий рівень пожежної і екологічної безпеки;
  • тканинний - монтаж стель цього типу використовує холодний спосіб, тому розігрів перед монтажем не буде потрібно. До головних сильних сторін цього варіанту можна віднести - екологічність, високу міцність (за рахунок обробки полімерними речовинами), не боїться низьких температур;
  • склотканина - дана стеля виходить завдяки тому, що тонкі скляні нитки скріплюються спеціальними смолами. Основні переваги такого варіанту - високий рівень стійкості до вологи, висока міцність, таку стелю можна перефарбовувати, стійкість до вогню і температурних перепадів.

З огляду на всі особливості кожного з описаних вище варіантів кожен бажаючий може підібрати підходящий для себе варіант.

Головні переваги натяжних стель


Що стосується основних сильних сторін сучасних натяжних стель то до них можна віднести:

  • висока швидкість монтажу, яка нерідко займає всього лише 2-3 години;
  • немає необхідності ретельної підготовки поверхні основної стелі при установці натяжної;
  • мінімальна втрата висоти - вона складає всього 3,5-4 см;
  • натяжна стеля не притягує пил завдяки спеціальному покриттю і добре вентилюється;
  • матеріал досить міцний і не порветься, навіть якщо в нього потрапить м'яч або пробка;
  • високий рівень пожежної безпеки конструкції;
  • натяжні стелі виготовляють з матеріалів які не мають в своєму складі шкідливих для людини хімічних компонентів, що робить їх екологічно безпечними;
  • простота догляду за натяжною стелею.

Всі ці переваги і роблять натяжні стелі дуже затребуваними в наші дні.

Деякі рекомендації по використанню стель кольору шампань, фото


Багато психологів відзначають, що натяжна стеля шампань позитивно позначається на психіці людини. У зв'язку з цим їх можна використовувати в різних кімнатах:

  • такий колір відмінно підходить для спальної кімнати, так як додасть їй ніжності і затишку, дозволить домогтися в інтер'єрі ідеальної гармонії і завершеності, роблячи відпочинок максимально приємним;
  • на кухні стеля кольору шампань зробить інтер'єр значно життєрадісним, візуально збільшить простір, додасть ранкової бадьорості;
  • в кабінеті має сенс поєднувати шампань з темно-коричневим кольором, для додання цій кімнаті серйозності і ділової активності.

Використовуючи ці рекомендації ви зможете грамотно підібрати натяжну стелю кольору шампань зробивши ваш інтер'єр затишним і комфортним.


У компанії Velum ви можете недорого купити натяжні стелі кольору шампань високої якості. Якщо ви давно розглядаєте даний спосіб оформлення, то фахівці нашої компанії професійно і швидко виконають всі роботи по установці стель кольору шампань. Ціни виготовлення і установки такої стелі ви можете подивитися в нашому каталозі або у наших менеджерів, зателефонувавши по телефону або, залишивши заявку на сайті.