Velum UA

Натяжні стелі з блискітками в інтер'єрі

Натяжна стеля з блискітками відрізняється своєю оригінальністю і практичністю. Полотна такого типу містять мікроскопічні частинки алюмінієвої крихти, які додаються до матеріалу на стадії виготовлення. Завдяки їм матеріал отримує можливість до мерехтіння і переливів на світлі. 

Особливості натяжних стель з блискітками


Мерехтливі стельові покриття нерідко доповнюють підсвічуванням, що додає їм вишуканий вигляд. Як матеріал для їх виготовлення використовують: 
  • полівінілхлоридну плівку - фактура складається з найдрібніших частинок металу, які включені до складу плівки;
  • полімерну тканину - мають матову поверхню з вкрапленнями блискіток.
Виробництвом таких полотен займаються в основному німецькі виробники, що пропонують по-справжньому якісні стелі, розраховані на багаторічну експлуатацію.

Відмінною особливістю натяжних стельових полотен є відсутність стиків і зварювальних швів. Алюмінієва крихта робить матеріал товщим, і значно міцнішим.
Блискітки надають покриттю незвичайного виду. Ступінь мерехтіння багато в чому залежить від ступеня освітленості приміщення. При монтажі блискучих натяжних стель в першу чергу визначаються з освітленням, що передбачає наявність різних світлових джерел.


Переваги полотен з блискітками:

  • пилонепроникність;
  • антистатичні й протипожежні властивості;
  • стійкість до агресивних хімічних середовищ;
  • вологостійкість;
  • високі екологічні якості;
  • мають надійний захист від цвілі та бактерій;
  • позбавлені хімічного запаху.

Такі матеріали не бояться впливу ультрафіолету, зберігають початковий колір протягом багатьох років.
Тканинна різновидність таких полотен складається з переплетення штучних поліестерових ниток, просочених поліуретаном. Подібна обробка забезпечує утримання вологи, але не перешкоджає проходженню повітря.

Антистатичне покриття запобігає прилипання пилу до поверхні. Стелям притаманні добрі звукопоглинальні властивості, вони оснащуються посиленою кріпильною системою. Мають гарантію від виробника.

В якому інтер'єрі найкраще впишеться натяжна стеля з блискітками, фото


Подивившись фото мерехтливих стель, безумовно робиться висновок, наскільки незвично вони виглядають. Блискучі стелі надають інтер'єрам неповторний і розкішний вигляд. Їх блиск заворожує, приковує увагу. Вони відмінно поєднуються зі стилем хай-тек і іншими напрямами сучасного стилю.

Щоб стеля сяяла у світлі променів подібно діаманту, необхідно подбати про хороше освітлення. Краще монтувати подібні конструкції в просторих приміщеннях, наприклад, у вітальні або великому холі. Мерехтливий блиск буде відображатися в численних вогнях і світлових променях. Яскраве мерехтіння не виглядає вульгарно, навпаки, додає приміщенню розкішного вигляду. Встановити таку стелю буде чудовою ідеєю для спальні або дитячої кімнати. У темний час доби вона буде справляти враження мерехтливого небосхилу.


Такі стелі прекрасно підходять для приміщень громадського призначення. Їх монтують в клубах, кінотеатрах, барах, бізнес-центрах.

Найбільш затребувані білі, чорні, блакитні та молочні полотна, тому, що вони добре поєднуються з іншими кольорами.
Полотна з декоративним вкрапленням мерехтливих інгредієнтів міцніші, не вигоряють, не тьмяніють, блиск не втрачає своєї яскравості і соковитості, а приміщення виглядає стильно, дорого і має доглянутий вигляд.

Плівкові натяжні стелі з блискітками можна замовити на сайті компанії Velum. Для замовлення робіт і консультації ви можете зв'язатися з нашими фахівцями по телефону або залишити заявку на сайті. У нас прийнятні ціни поєднуються з високою якістю і широким вибором.