Velum UA

Натяжні стелі з малюнком

Стелі натяжного типу являють собою полотно з плівки ПВХ, яке закріплено по периметру приміщення на кріплення спеціального типу. Для їх встановлення не потрібно вирівнювання основи або усунення косметичних недоліків. Вони дозволяють приховати не тільки вади, допущені при будівництві об'єкта, а й прокладені різні комунікації.

Переваги натяжних стель


Всі плюси натяжних стель можна розділити на наступні категорії:

  • з дизайнерського боку;
  • монтажні;
  • експлуатаційні.

Дизайнерські переваги натяжних стель полягають в різноманітті фактур, форм і кольорів полотен.

Якщо говорити про монтажніпереваги то, такі стелі відрізняються швидким монтажем. Вони не потребують будь-яких глобальних змін або перестановок в приміщенні. Після установки вся площа ремонту залишається чистою без сміття або пилу.

Експлуатаційні характеристики полягають у швидкому та легкому догляду за поверхнею стелі. Такі стелі відрізняються міцністю, довговічністю і що важливо не підтримують процес горіння.

До того ж плівка ПВХ здатна витримати велику вагу, що особливо актуально при наявності сусідів, які можуть влаштувати потоп.

Чим привабливі натяжні стелі з малюнком


При створенні неформатного дизайну приміщення в сучасному або класичному стилі немає необхідності в залученні дизайнерів чи художників для дизайну або розпису стель. Натяжні стелі з малюнком - багатофункціоний інструмент в руках майстра, який дозволяє створювати шедеври при оформленні приміщень.
Натяжні стелі з малюнком роблять приміщення вишуканим, незвичайним, додають йому індивідуальності. Різні малюнки, будь то квіти і хмари, метелики і зірки розташовуються по всьому полотну або займають частину роботи - в центрі, по кутах, в окремій зоні.


За допомогою спеціальних барвників на тканину можна нанести, практично, будь-яке зображення. Залежно від типу друку вони бувають трьох видів:

  • екосольвентний друк - наноситься за допомогою сольвентних чорнил на світлі полотна. Має підвищену стійкість і практичність;
  • ультрафіолетовий друк - один з найбільш екологічно чистих. В його основі УФ-чорнило - яскраве і довговічне. Використовується в оформленні стель в квартирах, будинках. Припустимо експлуатувати в приміщеннях для дітей - дитячі кімнати, дитячі садки, центри, школи;
  • латексний друк - використовуване чорнило екологічно нешкідливе і не має різкого запаху. За допомогою цього друку створюються відмінні зображення будь-якого розміру.

В якому інтер'єрі найкраще впишеться натяжна стеля з малюнком


  • сучасний стиль - прості малюнки без будь-якого декору стануть відмінним рішенням для сучасного і функціонального дизайну;
  • прованс - тут будуть максимально доречні полотна в ніжних тонах з невеликим наявністю ніжних суцвіть. Найкраще якщо вони будуть на кілька тонів темніше основного кольору;
  • східний стиль - відрізняється нанесенням на стельовий виріб орнаментів в різної східної тематики. Візерунки на стелі можуть бути виконані в китайському або японському стилях, що додатково підкреслить особливості даного напрямку;
  • бароко або рококо - натяжна стеля виконана в такому стилі буде відрізнятися фресками, незвичайноюї ліпниною, балками або позолоченими плінтусами;
  • морський стиль - доречно буде виглядати композиція виконана в світлих тонах з наявністю будь-яких деталей морської тематики. Це можуть бути хвилі, морський берег або черепашки незвичайних форм;
  • стиль хай-тек - можуть бути присутніми малюнки з чіткими геометричними формами або простими кутами і лініями.

Які малюнки для натяжної стелі найбільш популярні


При виборі малюнка для натяжної стелі головне керуватися головним дизайнерським правилом: 65/25/10. А саме 65% повинно бути відведено під основний фон, 25% - буде другим фоном і 10% - буде акцентним, саме там буде знаходитися малюнок.


Найбільш затребувані такі види малюнків для натяжної стелі:

  • квітковий фон - їх популярність пояснюється тим, що такі фони органічно виглядають як у великих приміщеннях, так і в кімнатах менших розмірів. Такі стелі відмінно поєднуються з іншими аксесуарами для будинку - килимами, люстрами і диванами;
  • вітражі - такі малюнки створюють святкову і урочисту атмосферу в домі;
  • фрески - ще один безпрограшний варіант. Вони завжди виглядають гармонійно і незвичайно;
  • абстракція - існує величезна кількість варіантів такого оформлення. Це можуть бути як дрібні або великі візерунки, так і лінії, що переплітаються.

Важливо пам'ятати, що натяжні стелі з малюнком повинні підходити під загальну стилістику приміщення, щоб не створювати дисонансу, перевантаженості кольором.

Натяжні стелі з малюнком можна замовити на сайті компанії Velum. У нас прийнятні ціни поєднуються з високою якістю і багатством вибору. Для замовлення досить зв'язатися з нашими менеджерами. Вони приймуть замовлення, повідомлять, скільки коштує нанесення малюнка, який вид і фактуру матеріалу необхідно підібрати. Наші майстри виконають замовлення не тільки якісно, ​​але і швидко.